Kevin Durant ostaje u Netsima: ‘Fokusirani smo na košarku s jednim zajedničkim ciljem, a to je stvaranje konstantno dobre franšize‘

Košarkaš Brooklyna Kevin Durant i sljedeće će sezone igrati za Netse, objavio je danas taj američki NBA klub, prekinuvši višemjesečno nagađanje oko ostanka svog ponajboljeg igrača. Durant je prije nekoliko mjeseci tražio da napusti Brooklyn ako vlasnik kluba Joe Tsai ne otpusti trenera Stevea Nasha…

Главная страница » Kevin Durant ostaje u Netsima: ‘Fokusirani smo na košarku s jednim zajedničkim ciljem, a to je stvaranje konstantno dobre franšize‘

Košarkaš Brooklyna Kevin Durant i sljedeće će sezone igrati za Netse, objavio je danas taj američki NBA klub, prekinuvši višemjesečno nagađanje oko ostanka svog ponajboljeg igrača.

Durant je prije nekoliko mjeseci tražio da napusti Brooklyn ako vlasnik kluba Joe Tsai ne otpusti trenera Stevea Nasha i generalnog menadžera Seana Marksa.

Tsai je odbio zahtjev jednog od najboljih košarkaša Netsa, a Durant je najavio da će promijeniti ponašanje.

– Nash, Tsai i ja razgovarali smo jučer u Los Angelesu s Durantom i njegovim menadžerom. Dogovorili smo se da nastavimo naše partnerstvo. Fokusirani smo na košarku s jednim zajedničkim ciljem, a to je stvaranje konstantno dobre franšize koja će Brooklynu konačno donijeti naslov – stoji u priopćenju iz Brooklyna, u kojem nije konkretno objašnjeno što je natjeralo 33-godišnjeg Duranta da promijeni mišljenje.

Dvostruki MVP NBA finala i četverostruki prvak u strijelcima, Durant se 2019. pridružio Netsima kao slobodan igrač zajedno s Kyriejem Irvingom. Durant je imao prosjek od 29.9 poena, 7.4 skokova i 6.4 asistencija u 55 utakmica ove prošle sezone s Netsima, koji su mijenjali kolegu iz All-Stara Jamesa Hardena u Philadelphia 76erse u velikom ugovoru koji je uključivao Bena Simmonsa.

Netse su pomeli Boston Celticsi u prvom kolu NBA doigravanja 2022.

Durant, MVP lige 2013-14, ima prosjek karijere od 27.2 poena, 7.1 skokova i 4.3 asistencije u 939 utakmica za Seattle SuperSonicse i Oklahoma City Thunder (2007-16), Warriorse (2016-19) i Netse.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.