Kineska liga neće se prekidati za vrijeme Svjetskog prvenstva: zadnje se kolo igra isti dan kada i finale u Kataru

Kineska nogometna Superliga neće se prekidati za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, objavile su kineske nogometne vlasti. Superliga je prekinuta nakon prvih 10 kola zbog sudjelovanja kineske reprezentacije na prvenstvu Istočne Azije u Japanu. Prvenstvo se nastavlja 5. kolovoza, a s obzirom da se…

Главная страница » Kineska liga neće se prekidati za vrijeme Svjetskog prvenstva: zadnje se kolo igra isti dan kada i finale u Kataru

Kineska nogometna Superliga neće se prekidati za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, objavile su kineske nogometne vlasti.

Superliga je prekinuta nakon prvih 10 kola zbog sudjelovanja kineske reprezentacije na prvenstvu Istočne Azije u Japanu.

Prvenstvo se nastavlja 5. kolovoza, a s obzirom da se Kina nije plasirala u Katar, neće se prekidati za vrijeme World Cupa.

Zanimljivo, posljednje kolo kineske Superlige igrat će se 18. prosinca, na isti dan kada je i finale Svjetskog prvenstva.

Jedanaest od 18 momčadi kineske Superlige imat će dopuštenje igrati na vlastitim stadionima nakon povratka formata igranja kod kuće i u gostima nakon gotovo tri godine.

Oni koji nisu dobili dopuštenje igrati kod kuće koristit će neutralna igrališta.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.