KK Split danas je imao posebnog posjetitelja: kada je ušao na Gripe, suze su mu navrle na oči

KK Split danas je imao jednog posebnog posjetitelja – Darka Micka, velikog navijača iz Osijeka kojemu životne okolnosti nisu dopustile da prije dođe posjetiti Gripe. Kada je ušao na Gripe, suze su mu navrle na oči. – Ne mogu vjerovati, 50 godina čekam ovaj trenutak. Ostvareni su moji snovi – rekao j…

Главная страница » KK Split danas je imao posebnog posjetitelja: kada je ušao na Gripe, suze su mu navrle na oči

KK Split danas je imao jednog posebnog posjetitelja – Darka Micka, velikog navijača iz Osijeka kojemu životne okolnosti nisu dopustile da prije dođe posjetiti Gripe.

Kada je ušao na Gripe, suze su mu navrle na oči.

– Ne mogu vjerovati, 50 godina čekam ovaj trenutak. Ostvareni su moji snovi – rekao je Darko Mick, naš veliki navijač iz Osijeka.

Životne okolnosti nisu mu dopustile da od 1972. godine, otkako navija za Jugoplastiku, dođe do Gripa. I sada kada je napokon stigao upijao je svaki dašak veličine Jugoplastike, Splita… Trofejna sala, dvorana, tribine…

– U svakom trenutku osjećam veličinu ovog kluba. Ajme, mojoj sreći nema kraja – drhtavim glasom govorio je Darko koji se usput upoznao s mladim igračem ‘žutih‘, Rokom Gizdavčićem, od kojeg je dobio i dres na poklon.

“Darko, hvala što ste dio nas!”, zahvalio mu se Klub.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.