Kladionice objavile koeficijente. Evo kakve šanse daju Miočiću protiv Jonesa

STIPE MIOČIĆ dobit će priliku boriti se za naslov teškaškog prvaka UFC-a.

Главная страница » Kladionice objavile koeficijente. Evo kakve šanse daju Miočiću protiv Jonesa

STIPE MIOČIĆ dobit će priliku boriti se za naslov teškaškog prvaka UFC-a. Miočić će se u srpnju boriti protiv Jona Jonesa, novog prvaka.

Jones se vratio borbama nakon više od tri godine i pobijedio Cyrila Ganea (32) u Las Vegasu na UFC-ovu eventu 285. Odmah nakon borbe dao je izjavu u kavezu i poručio da je Miočić sljedeći protivnik s kojim se želi boriti.

“Tako je, želim Miočića, dajmo fanovima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na ljeto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim tu borbu”, poručio je Jones, a Miočić mu je odgovorio da će ga prebiti.

Kladionice su već objavile koeficijente i veliku prednost daju Jonesu, borcu koji je nakon nezapamćene dominacije napustio polutešku kategoriju kako bi se okušao u teškoj. 

Koeficijent na pobjedu Jonesa je oko 1.30, a na pobjedu Miočića oko 4.00. Jones u karijeri ima 27 pobjeda i jedan poraz, a Miočić 20 pobjeda i četiri poraza. Miočić, nekadašnji UFC-ov prvak, nije se borio dvije godine otkako ga je nokautirao Francis Ngannou.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.