Klopp ismijao ideju Chelseajevog gazde: Možda planira dovesti Harlem Globetrotterse?

NIJEMAC se ne slaže s gazdom Chelseaja.

Главная страница » Klopp ismijao ideju Chelseajevog gazde: Možda planira dovesti Harlem Globetrotterse?

AMERIČKI biznismen Todd Boehly (48) preuzeo je upravljanje Chelseajem koncem svibnja. Boehly je naslijedio Romana Abramoviča, koji je bio primoran odstupiti. Chelsea je ovoga ljeta potrošio 300 milijuna eura i toliko loše krenuo u sezonu da je Boehly morao dati otkaz menadžeru Thomasu Tuchelu.

Boehlyja, čini se, više zanima dodatni profit pa je predložio da bi se engleski klubovi trebali ugledati na američke. Smatra kako bi se trebala uvesti All-Star utakmica: “MLB je ove godine odigrao prvu All-Star utakmicu. Zaradili su 200 milijuna dolara tijekom ponedjeljka i utorka. U Premieri ligi bi se mogao igrati meč sjever protiv juga i tako bi se lako zaradio dodatni novac”, rekao je Boehly. Brzo mu je stigao odgovor Liverpoolovog menadžera Jurgena Kloppa:

“Nije mu dugo trebalo. Sjajno, možda bi mogao pronaći mjesto u kalendaru za to. Možda planira i dovesti Harlem Globetrotterse? U SAD-u je puno toga drugačije”, rekao je Nijemac, poznat po kritikama zbog velikog broja utakmica tijekom jedne sezone.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.