Konstantin Harkov izabran u idealnu sedmorku Svjetskog prvenstva

Hrvatski vaterpolisti na koncu su ostali bez medalje u borbi za broncu s Grčkom. Ali kući se ipak ne vraćaju bez nagrade. Barem one individualne. Naime, Konstantin Harkov izabran je u idealnu sedmorku Svjetskog prvenstva po izboru novinara. Veliko je ovo priznanje za našeg „Kostu”, kako mu je nadima…

Главная страница » Konstantin Harkov izabran u idealnu sedmorku Svjetskog prvenstva

Hrvatski vaterpolisti na koncu su ostali bez medalje u borbi za broncu s Grčkom. Ali kući se ipak ne vraćaju bez nagrade. Barem one individualne. Naime, Konstantin Harkov izabran je u idealnu sedmorku Svjetskog prvenstva po izboru novinara. Veliko je ovo priznanje za našeg „Kostu”, kako mu je nadimak, naturaliziranog Hrvata. Na netom završenom turniru bio je naš prvi strijelac.

Osim njega, u idealnoj postavi još su Unai Aguirre (Španjolska), Konstantinos Kakaris (Grčka), Alexander Bowen (SAD), Francesco di Fulvio (Italija), Alvaro Granados (Španjolska) i Strahinja Rašović (Srbija).

Najbolji vratar je Španjolac Aguirre, a strijelac Amerikanac Bowen s 21 pogotkom. Nagrada za najkorisnijeg igrača otišla je u ruke španjolskog vođe Felipea Perronea.

Za „barakude” ovog ljeta nema odmora. Već za nešto više od mjesec dana počinje Europsko prvenstvo u Splitu. Što se svjetskih prvenstava tiče, sljedeće bi trebalo biti za godinu dana u japanskoj Fukoki.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.