Košarkaški sladokusci došli na svoje: Božić već tradicionalno znači NBA spektakl! Očekuju nas okršaji ‘teškaša‘, Luka na LeBrona, Tatum na Giannisa

Božić u pravilu znači i NBA spektakl. Najbolja košarkaška liga svijeta na Božić već tradicionalno ima bogati program. Razočarali nisu ni ovaj put. Tri utakmice su na rasporedu danas, po našem vremenu, sve jedna bolja od prethodne. Ali doslovno. Za zagrijavanje u 18 sati kreću New York Knicks i Phila…

Главная страница » Košarkaški sladokusci došli na svoje: Božić već tradicionalno znači NBA spektakl! Očekuju nas okršaji ‘teškaša‘, Luka na LeBrona, Tatum na Giannisa

Božić u pravilu znači i NBA spektakl. Najbolja košarkaška liga svijeta na Božić već tradicionalno ima bogati program. Razočarali nisu ni ovaj put. Tri utakmice su na rasporedu danas, po našem vremenu, sve jedna bolja od prethodne. Ali doslovno.

Za zagrijavanje u 18 sati kreću New York Knicks i Philadelphia 76ers. Knicksi su se s dva poraza vratili starim boljkama nakon osam vezanih pobjeda. S druge strane, Phila je spojila sedam pobjeda i u Madison Square Gardenu James Harden i društvo pokušat će produžiti niz.

Čarolija Luke Dončića i njegovih Dallas Mavericksa počinje u 20.30 kada dočekuju Los Angeles Lakerse. LeBron James i klapa opet su se vratili porazima, imaju tri zaredom. Načet je u prošloj utakmici bio i James, no utakmica na Božić se ne propušta. Prema svemu sudeći, očekuje nas spektakularni dvoboj LeBrona i Luke.

Tek što završi taj okršaj, slijedi onaj u 23 sata, Boston Celtics protiv Milwaukee Bucksa. Jason Tatum na Giannisa Antetokounmpoa. Dvostruki MVP protiv onoga kojemu će ta nagrada kroz godine koje dolaze sigurno pripasti.

Program je bogat i za „noćne ptice”. U 2 sata poslije ponoći igraju Golden State Warriors i Memphis Grizzlies, a u 4.30 Denver Nuggets i Phoenix Suns.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.