Kreće sudski postupak: Ryan Giggs odstupio s pozicije izbornika

Legendarni bivši velški reprezentativac i igrač Manchester Uniteda, 48-godišnji nogometni trener Ryan Giggs u ponedjeljak je podnio neopozivu ostavku na mjesto izbornika reprezentacije Walesa, objavio je BBC. Giggs je tu dužnost obnašao do studenog 2020., kad je uhićen, a kasnije optužen za nasilnič…

Главная страница » Kreće sudski postupak: Ryan Giggs odstupio s pozicije izbornika

Legendarni bivši velški reprezentativac i igrač Manchester Uniteda, 48-godišnji nogometni trener Ryan Giggs u ponedjeljak je podnio neopozivu ostavku na mjesto izbornika reprezentacije Walesa, objavio je BBC.

Giggs je tu dužnost obnašao do studenog 2020., kad je uhićen, a kasnije optužen za nasilničko ponašanje i fizički napad na svoju bivšu partnericu Kate Greville. Velški izbornik je odbacio sve što mu je stavljeno na teret.

Nakon što je Giggs privremeno odstupio s izborničke pozicije, vođenje reprezentacije preuzeo je Robert Page i odveo velške nogometaše na Svjetsko prvenstvo u Katru. Reprezentacija Walesa će na završnom turniru nogometnog SP-a nastupiti po prvi put nakon 1958.

Sudski postupak protiv Giggsa započet će 8. kolovoza, a legendarni velški napadač je odlučio odstupiti kako taj proces ne bi remetio pripreme reprezentacije za nastup u Katru.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.