Lani je stigao u Barcu na velika vrata, sad klub uklanja njegove fotografije

SVIMA je jasno da odlazi.

Главная страница » Lani je stigao u Barcu na velika vrata, sad klub uklanja njegove fotografije

BARCELONA ne želi ponoviti prošlu očajnu sezonu i klub je ovo ljeto itekako aktivan na tržištu. Xavi je odlučio ući u totalni remont svlačionice i već je prekrižio desetoricu igrača, no problem je što nema zainteresiranih kupaca.

Katalonci su svjesni da se moraju riješiti nekih igrača kako bi registrirali Kessieja i Christensena te doveli Lewandowskog i Raphinhu. Kako je vrlo izgledno da će Bayern nakon dosta problema ipak pristati na ponudu od 50 milijuna eura za Lewandowskog, dolaskom sjajnog Poljaka stvorit će se gužva u napadu Barce i Xavi će se morati nekoga riješiti. Dobro upućeni španjolski novinar Gerard Romero tvrdi da je Xavi već odlučio prodati Memphisa Depaya.

Nizozemac je lani kao slobodan igrač stigao iz Lyona na Camp Nouu i bio je predstavljen kao veliko pojačanje, no očito nije zadovoljio ambicije Xavija Hernandeza i klub na njemu namjerava zaraditi oko 20 milijuna eura.

Romero je jutros na Twitteru objavio da su iz Barcelone počeli uklanjati Depayeve fotografije s promotivnih plakata za turneju po Americi što jasno govori da Nizozemac gotovo sigurno napušta katalonski klub.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.