LASK se vratio na vrh tablice, Marin Ljubičić vodeći strijelac prvenstva

Nogometaši LASK-a iz LInza vratili su se na vrh ljestvice austrijskog prvenstva nakon 4-1 (1-0) domaćeg uspjeha protiv Altacha u susretu 6. kola, a mladi hrvatski reprezentativac Marin Ljubičić nije se upisao u strijelce iako je igrao do 71. minute. Golove za LASK ovoga puta su postigli Žulj (31), J…

Главная страница » LASK se vratio na vrh tablice, Marin Ljubičić vodeći strijelac prvenstva

Nogometaši LASK-a iz LInza vratili su se na vrh ljestvice austrijskog prvenstva nakon 4-1 (1-0) domaćeg uspjeha protiv Altacha u susretu 6. kola, a mladi hrvatski reprezentativac Marin Ljubičić nije se upisao u strijelce iako je igrao do 71. minute.

Golove za LASK ovoga puta su postigli Žulj (31), Jovičić (64), Horvath (80) i Koulouris (86), dok je strijelac jedinog gola za Altach bio hrvatski igrač Jan Jurčec (61).

Ljubičić je sa šest postignutih pogodaka i dlaje vodeći strijelac prvenstva.

LASK sada ima 16 bodova, jedan više od drugog RB Salzburga koji je ranije u subotu kao gost svladao Austriju iz Lusteanaua sa 6-0 (2-0). Golove za Salzburg postigli su Fernando (16-11m), Kjaergaard (20), Capaldo (49), Okafor (60), Adamu (78) i Kameri (82). Hrvatski reprezentativni veznjak Luka Sučić odigrao je čitav susret za Salzburg, koji će u Ligi prvaka igrati u skupini E protiv zagrebačkog Dinama. 

Salzburg i Dinamo sastat će se dva puta u razmaku od samo šest dana početkom listopada, prvo u 3. kolu u Salzburgu 5. listopada, a zatim i u Zagrebu u 4. kolu 11. listopada.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.