Legendarni Rato Tvrdić danas slavi 79. rođendan, pogledajte kako mu ga je KK Split čestitao

Legendarni Rato Tvrdić danas slavi svoj 79. rođendan, a tim povodom KK Split je na svojim društvenim mrežama objavio prigodni tekst. “Ovako je otac splitske košarke Branko Radović u svojoj bilježnici, koju dragocjeno čuvamo u našoj arhivi, 1961. godine pisao u Rati Tvrdiću: “Tvrdić Ratko – S obzirom…

Главная страница » Legendarni Rato Tvrdić danas slavi 79. rođendan, pogledajte kako mu ga je KK Split čestitao

Legendarni Rato Tvrdić danas slavi svoj 79. rođendan, a tim povodom KK Split je na svojim društvenim mrežama objavio prigodni tekst.

“Ovako je otac splitske košarke Branko Radović u svojoj bilježnici, koju dragocjeno čuvamo u našoj arhivi, 1961. godine pisao u Rati Tvrdiću: “Tvrdić Ratko – S obzirom na fizičke kvalitete i volju polažem mnogo nade u ovog igrača, ali mora uvijek ostat skroman, jer jedino tako može uspjeti”. 

I bi u pravu šjor Branko, Rato je uvijek ostao skroman, cijelu karijeru proveo je “žutom” dresu unatoč pozivima brojnih klubova, ostao je uvijek isti i uspio je o čemu svjedoče sve titule s Jugoplastikom i sve medalje s reprezentacijom. Dragi naš Rato, sretan 79. rođendan!”, napisali su iz KK Splita.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.