Legende engleskog nogometa: Modrić i Benzema djeluju na potpuno drugačijoj razini od većine igrača

Bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard bio je prepun pohvala na igru kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića i francuskog napadača Karima Benzeme u Realovoj 5-2 pobjedi na Anfieldu protiv Liverpoola. Real je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Anfieldu deklasirao Liverpool…

Главная страница » Legende engleskog nogometa: Modrić i Benzema djeluju na potpuno drugačijoj razini od većine igrača

Bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard bio je prepun pohvala na igru kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića i francuskog napadača Karima Benzeme u Realovoj 5-2 pobjedi na Anfieldu protiv Liverpoola.

Real je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Anfieldu deklasirao Liverpool sa 5-2, premda je domaćin vodio sa 2-0.

Karim Benzema je zabio dva gola, dok je Modrić asistirao za treći gol, te započeo akciju kod posljednjeg, petog pogotka španjolskog sastava.

– Ovdje govorimo o istinskoj veličini. Modrić i Benzema, na primjer, djeluju na potpuno drugačijoj razini od većine igrača – kazao je Gerrard u razgovoru za BT Sport.

Pohvale na Modrićevu igri izrekao je i legendarni engleski napadač Alan Shearer.

– Gledali ste svjetsku klasu, kako vjerovati u svoje sposobnosti i držati se taktike koju vam je dao menadžer. Pomaže kada imate briljantnost Viniciusa Jr. i Luke Modrića i znanje Karima Benzeme, u kombinaciji s mladošću Eduarda Camavinge. Riječ je o ekipi Real Madrida koja ima iskustvo na najvišoj razini i večeras je žestoko kaznila Liverpool – poručio je Sherer za BBC Radio 5.

Bivši igrač Liverpoola i Real Madrida Steve McManaman smatra kako je ovo bila “horor predstava Redsa”.

– Primiti pet golova na Anfieldu. Pet golova, na Anfieldu, a vodili su 2-0. Igrači Liverpoola se moraju osvrnuti unatrag i pogledati pogreške kod svojih golova – kazao je McManaman koji je za “Redse” igrao devet, a za “Kraljevski klub” četiri godine.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.