Lewandowski se prisjetio najtežeg trenutka u životu: ‘Navijači nisu imali pojma, od mene se očekivalo da zabijem gol‘

Poljski napadač Robert Lewandowski otvoreno je progovorio o najtežem trenutku u životu. Slavni nogometaš Barcelone proživljavao je netom prije početka Eura 2016. godine u Francuskoj pravu dramu za koju praktički nitko nije znao. Naime, njegova supruga Anna imala je te godine spontani pobačaj, a o in…

Главная страница » Lewandowski se prisjetio najtežeg trenutka u životu: ‘Navijači nisu imali pojma, od mene se očekivalo da zabijem gol‘

Poljski napadač Robert Lewandowski otvoreno je progovorio o najtežem trenutku u životu.

Slavni nogometaš Barcelone proživljavao je netom prije početka Eura 2016. godine u Francuskoj pravu dramu za koju praktički nitko nije znao. Naime, njegova supruga Anna imala je te godine spontani pobačaj, a o intimnim trenucima progovorio je u dokumentarnom filmu objavljenom na Amazonu, prenose Sportske novosti.

U njemu se i Robert i Anna prisjećaju ‘najtežeg trenutka u životu.‘

– Morao sam se usredotočiti na nogomet, ali cijelo vrijeme sam to imao na pameti. Navijači nisu imali pojma o tome, od mene su očekivali da zabijem gol i da budem Robert – rekao je Lewandowski.

– Sjećam se da je Anna doletjela do mene u Francuskoj dok sam bio na okupljanju s reprezentacijom i ispostavilo se da je imala spontani pobačaj. Bili smo užasno razočarani i tužni, ali smo se morali suočiti s istinom, a ja sam morao izaći na travnjak i fokusirati se na ono što moram napraviti. Bila je to teška situacija za nas kao obitelj. Za mene je to bio veliki izazov, morao sam naučiti kako se nositi s privatnim problemima i istovremeno stisnuti prekidač i isključiti se kada sam na travnjaku – objašnjava Lewandowski.

Ali godinu dana kasnije bračni par Lewandowski dobio je kćerku Klaru. Iako je porođaj bio iznimno težak za Annu Lewandowski.

– Anna je izgubila puno krvi. Liječnici su mi kasnije rekli da je sve moglo puno drugačije završiti. U trenucima dok se borila ja sam držao Klaru u rukama i nisam ni shvaćao da je bila u tako velikoj opasnosti.

U svibnju 2020. godine Lewandowski je dobio i drugu kćerkicu, Lauru, a ovoga puta porod je prošao bez ikakvih problema.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.