Liga prvaka: Jugaši trebaju još jedan veliki skalp

Osvajanje Regionalne lige, uspjeh prvo protiv domaćina završnog turnira, Novog Beograda, zatim protiv splitskog Jadrana u hrvatskom finalu odigranom u Beogradu, nakon toga sigurna pobjeda protiv zagrebačke Mladosti u prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske, i opet je osmijeh na lici…

Главная страница » Liga prvaka: Jugaši trebaju još jedan veliki skalp

Osvajanje Regionalne lige, uspjeh prvo protiv domaćina završnog turnira, Novog Beograda, zatim protiv splitskog Jadrana u hrvatskom finalu odigranom u Beogradu, nakon toga sigurna pobjeda protiv zagrebačke Mladosti u prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske, i opet je osmijeh na licima jugaša.

Hoće li ostati i nakon večerašnjeg ogleda protiv Ferencvarosa, sjajne mađarske ekipe?

Jug je spomenute tri utakmice u zadnjih deset dana odigrao baš dobro. Unatrag deset dana, nakon poraza u Sabadellu u posljednjem nastupu u skupini europske Lige prvaka, a uoči Final foura Regionalne lige, nitko ne bi uložio kunu na njih protiv Ferencvarosa. Sad više nitko nije siguran kako će mađarski sastav, koji je na papiru i dalje favorit, proći dobro u domu hrvatskog prvaka.

Jugaši su trenutno četvrti u skupini, drži posljednje mjesto koje vodi na završni turnir. Porazom kod kuće protiv Spandaua 04, te Sabadella u gostima, razlozi su što nije pobjegao konkurenciji, što on uz Novi Beograd, Bresciu i Ferencvaros već nije siguran putnik na završni turnir. Zbog toga mu treba uspjeh protiv nekog iz vrha, jer protiv sve trojice igra u zadnja četiri kola u skupini (plus je gost Marseillea).

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.