Liverpool ponovno kiksao, Klopp izgubio živce nakon novinarskog pitanja: ‘Ne mogu vjerovati da me to pitate‘

Liverpool nije najbolje ušao u novu sezonu Premier lige. Redsi su u prve dvije utakmice upisalo dva remija i tako osvojili samo dva boda, a navijači su sinoć bili ljuti na napadača Darwina Nuneza koji je u 67. minuti dobio izravni crveni karton nakon sukoba s protivničkim braničem Joachimom Andersen…

Главная страница » Liverpool ponovno kiksao, Klopp izgubio živce nakon novinarskog pitanja: ‘Ne mogu vjerovati da me to pitate‘

Liverpool nije najbolje ušao u novu sezonu Premier lige. Redsi su u prve dvije utakmice upisalo dva remija i tako osvojili samo dva boda, a navijači su sinoć bili ljuti na napadača Darwina Nuneza koji je u 67. minuti dobio izravni crveni karton nakon sukoba s protivničkim braničem Joachimom Andersenom.

Nakon utakmice novinar Sky Sportsa pitao je Jurgena Kloppa zašto je uvrstio Nuneza u prvu postavu.

“Zato što nemamo drugog napadača. Ne mogu vjerovati da me to pitate nakon što ste proučili sastave. Darwin se iskazao prošlog tjedna i zato je u prvom sastavu”, rekao je Nijemac.

Urugvajac je ovog ljeta stigao na Anfield iz Benfice u transferu vrijednom 75 milijuna eura, koji može narasti na 100 ako se ostvare razni bonusi. Za sada nije oduševio navijače, a sinoć je postao i prvi igrač Liverpoola u Kloppovoj eri koji je dobio izravni crveni karton zbog ‘nasilnog ponašanja‘. Naime, isključenje je zaradio nakon što je protivnika udario glavom u glavu.

“Protivnik ga je provocirao, ali to je definitivno bila kriva reakcija. Bio je to čisti crveni karton. Nažalost, on će sada biti suspendiran na nekoliko utakmica što nije dobro za nas. Još nisam razgovarao s njim o ovome što je napravio, ali naravno da hoću. U prvi trenutak nisam najbolje vidio što se dogodilo, pitao sam suradnike na klupi i oni su rekli da je bio crveni karton. Kasnije sam vidio snimku i slažem se da je to bilo za crveni karton”, rekao je Klopp.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.