Liverpool priprema spektakularni transfer u kojem je meta – Marcelo Brozović

Liverpool priprema novi transfer u kojem mu je meta – Marcelo Brozović! Tako barem tvrdi engleski Mirror, pozivajući se na Calciomercato. Uglavnom, Redsi su Interu navodno spremni ponuditi veliku količinu novca te dva igrača Roberta Firmina i(li) Nabyja Keitu, samo da bi hrvatskog 29-godišnjaka dove…

Главная страница » Liverpool priprema spektakularni transfer u kojem je meta – Marcelo Brozović

Liverpool priprema novi transfer u kojem mu je meta – Marcelo Brozović! Tako barem tvrdi engleski Mirror, pozivajući se na Calciomercato. Uglavnom, Redsi su Interu navodno spremni ponuditi veliku količinu novca te dva igrača Roberta Firmina i(li) Nabyja Keitu, samo da bi hrvatskog 29-godišnjaka doveli na Anfield.

Brozović je nedavno na San Siru potpisao novi ugovor koji ga veže do 2026. godine. Što ne znači da ga Inter neće prodati dobije li odgovarajuću ponudu. Premda je jasno da u Brozoviću imaju stožernog igrača momčadi i veliko je pitanje koja bi ih to ponuda mogla natjerati da puste takvog igrača., pišu Sportske novosti.

Barcelona, ​​Manchester United i Tottenham također se navode kao klubovi koji bi htjeli Brozovića, a realno je samo United taj koji bi osim Liverpoola mogao izdvojiti barem 80 milijuna eura, koliko je realna Brozovićeva cijena u ovom trenutku.

S obzirom na to da United još uvijek nije uspio dovesti De Jonga iz Barcelone, Ten Hag očajnički traži igrača kojem bi povjerio ključeve veznog reda. Brozović je apsolutno ta razina…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.