Ljutiti Lewandowski nakon ispadanja od Manchester Uniteda u svlačionici je tražio jednog čovjeka

Izgubila je Barcelona s 2:1 u uzvratnoj utakmici playoffa Europske lige i ispala iz natjecanja, a razlog zašto se Lewandowski ljutio bio je taj što mu je suigrač praktički ‘oduzeo‘ gol. Igrali su se posljednji trenuci utakmice, a Lewandowski je nakon ubacivanja Ferrana Torresa bio u izglednoj situac…

Главная страница » Ljutiti Lewandowski nakon ispadanja od Manchester Uniteda u svlačionici je tražio jednog čovjeka

Izgubila je Barcelona s 2:1 u uzvratnoj utakmici playoffa Europske lige i ispala iz natjecanja, a razlog zašto se Lewandowski ljutio bio je taj što mu je suigrač praktički ‘oduzeo‘ gol. Igrali su se posljednji trenuci utakmice, a Lewandowski je nakon ubacivanja Ferrana Torresa bio u izglednoj situaciji u skoku.

Ali Ansu Fati zahvatio je loptu prije nego li je ova doška do Poljaka i pucao i to loše. A to nije prvi put da je Fati ‘ukrao‘ gol Lewandowskom, isto se dogodilo i u utakmici protiv Betisa 1. veljače, ali je tada Barcelona slavila s 2:1, pa je sve bilo lakše podnijeti.

Madridski as piše da je vidno ljutiti Lewandowski najprije prišao do Torresa, a potom i do jednog od kapetana Jordija Albe kako bi mu izrazio svoje nezadovoljstvo. Navodi se kako je pak s Fatijem popričao u svlačionici i pozvao ga da bude pažljiviji u ovakvim situacijama i svjesniji svoje okoline. Fati se ispričao, rekavši da je mislio da je on u boljoj poziciji.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.