Luis Figo na Hvaru je sa smiješkom na licu igrao nogomet s djecom: ‘Portugal može osvojiti naslov svjetskog prvaka. Hrvatska Izgubit ćete od nas u finalu‘

Luis Figo je sa smiješkom na licu igrao nogomet s djecom, vidjelo se da gušta, da se zafrkava. Nije toliko oduševljen baš bio i mikrofonima, diktafonima, kamerama, ali je ipak „stisnuo zube”. – Odlično je u Hrvatskoj, vrijeme je fantastično, uživam ovdje na suncu. Hvar je baš lijep. Bio sam u Hrvats…

Главная страница » Luis Figo na Hvaru je sa smiješkom na licu igrao nogomet s djecom: ‘Portugal može osvojiti naslov svjetskog prvaka. Hrvatska Izgubit ćete od nas u finalu‘

Luis Figo je sa smiješkom na licu igrao nogomet s djecom, vidjelo se da gušta, da se zafrkava. Nije toliko oduševljen baš bio i mikrofonima, diktafonima, kamerama, ali je ipak „stisnuo zube”.

– Odlično je u Hrvatskoj, vrijeme je fantastično, uživam ovdje na suncu. Hvar je baš lijep. Bio sam u Hrvatskoj prije nekoliko godina na odmoru, a bio sam i lani u Splitu kada smo igrali s djecom, na poziv Zdravka Marića. Gušt je igrati s bivšim kolegama, ali najvažnije je da smo ovdje zbog djece – kazao je Figo. A onda se ipak oslobodio, otpustio „kočnice”.

Godine su učinile svoje. Nekadašnja zvijezda portugalske reprezentacije, Barcelone, Real Madrida, Intera nosi 49 godina na leđima. Je li sve na terenu prošle bez ozljeda, boli li što?

– Vidjet ćemo to ujutro! Ha, ha – našalio se Portugalac.

Tu su i domaće zvijezde Boban, Srna, ali djeca uglavnom love vas. Vi ste ovdje ipak najveća zvijezda, svi se žele fotografirati sa vama, svi bi vaš autogram?

– Ja sam ipak ovdje najmlađi ha, ha. Možda me zbog toga i bolje pamte.

Dva su mjeseca do početka Svjetskog prvenstva? Što očekujete od Portugala, Hrvatske, koliko daleko mogu dogurati?

– Vjerujem da Portugal može osvojiti naslov svjetskog prvaka. Hrvatska? Izgubit ćete od nas u finalu. Žao mi je ha, ha.

Opet poraz u finalu? Nemojte! 

– Pa finale je veliki rezultat. Hrvatska ima odličnu momčad, dobre igrače. Želim vam mnogo sreće – poručio je Figo.

Luka Modrić je fenomen, s 37 godina igra kao da mu je 27, nosi vaš bivši klub Real Madrid?

– Fizički je još uvijek savršeno spreman, a kada je takav onda i njegov veliki talent dolazi do izražaja – kazao je Figo.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.