Luka Božić po drugi put ove sezone najkorisniji igrač kola u ABA ligi

Zadarski krilni igrač Luka Božić proglašen je najkorisnijim igračem 3. kola košarkaške ABA lige zahvaljujući sjajnom učinku koji je imao u pobjedi njegove momčadi (96-90) protiv beogradske Mege. Božić je za 39 minuta postigao 33 koša uz samo četiri promašaja iz igre (10/14), imao 13 skokova, podijel…

Главная страница » Luka Božić po drugi put ove sezone najkorisniji igrač kola u ABA ligi

Zadarski krilni igrač Luka Božić proglašen je najkorisnijim igračem 3. kola košarkaške ABA lige zahvaljujući sjajnom učinku koji je imao u pobjedi njegove momčadi (96-90) protiv beogradske Mege.

Božić je za 39 minuta postigao 33 koša uz samo četiri promašaja iz igre (10/14), imao 13 skokova, podijelio osam asistencija i ukrao jednu loptu, što mu je donijelo ukupno 51 valorizacijski bod.

Time je za tri boda nadmašio svoj učinak u prvom kolu, kad je protiv podgoričkog Studentskog centra ubacio 30 poen, uz 13 skokova i sedam asistencija te također zaslužio epitet najkorisnijeg igrača kola u ABA ligi.

U tri odigrane utakmice Zadra u novoj sezoni regionalnog natjecanja 26-godišnji Božić je na prosjeku od 32,3 koša, 10 skokova i 5,7 asistencija.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.