Luka Modrić dobio iznenađujuću ponudu za transfer: predsjednik kluba osobno ga je nazvao i predstavio mu detalje

Krajem prošle godine zapaženo je mjesto u turskim sportski medijima dobio Murat Özkaya, predsjednik vodećeg turskog drugoligaša Eyüpspora. U ‘bombastičnom‘ intervjuu kazao je kako u svoj klub želi dovesti Cristiana Ronalda, no u međuvremenu mu je planove pokvario saudijski Al Nassr, prenose Sportske…

Главная страница » Luka Modrić dobio iznenađujuću ponudu za transfer: predsjednik kluba osobno ga je nazvao i predstavio mu detalje

Krajem prošle godine zapaženo je mjesto u turskim sportski medijima dobio Murat Özkaya, predsjednik vodećeg turskog drugoligaša Eyüpspora.

U ‘bombastičnom‘ intervjuu kazao je kako u svoj klub želi dovesti Cristiana Ronalda, no u međuvremenu mu je planove pokvario saudijski Al Nassr, prenose Sportske novosti.

Ipak, njegov ‘najveći san‘ je dovođenje kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića.

Sad je ambiciozni Turčin otišao i korak dalje. Kako tvrdi turski portal Sporx, Özkaya je obavio je telefonski razgovor s Lukom Modrićem, čiji ugovor s Real Madridom istječe na kraju aktualne sezone te već sad može razgovarati s potencijalnim novim poslodavcima.

Özkaya je navodno kapetanu Vatrenih predstavio detaljne informacije o klupskom projektu te mu je ponudio dolazak u Tursku.

U tekstu stoji kako 37-godišnji Modrić još nije razmotrio upućenu mu ponudu…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.