Majka autističnog dječaka kojem je Ronaldo izbio mobitel iz ruke kaže da joj je Portugalac zaprijetio: ‘Bojim se izaći iz kuće, uvijek gledam preko ramena‘

Nema mira za Cristiana Ronalda. Sjećate se kako je proljetos u napadu bijesa izbio autističnom dječaku mobitel iz ruku kada je napuštao teren Goodison Parka nakon poraza od Evertona. Dječakova majka Sarah Kelly sada je engleskim medijima ispričala kako je ostala u suzama nakon što ju je Cristiano Ro…

Главная страница » Majka autističnog dječaka kojem je Ronaldo izbio mobitel iz ruke kaže da joj je Portugalac zaprijetio: ‘Bojim se izaći iz kuće, uvijek gledam preko ramena‘

Nema mira za Cristiana Ronalda. Sjećate se kako je proljetos u napadu bijesa izbio autističnom dječaku mobitel iz ruku kada je napuštao teren Goodison Parka nakon poraza od Evertona. Dječakova majka Sarah Kelly sada je engleskim medijima ispričala kako je ostala u suzama nakon što ju je Cristiano Ronaldo nazvao telefonom, poručivši joj će se boriti protiv svakog pravnog slučaja koji ona pokrene, zbog nemilog događaja s njezinim sinom, pišu Sportske novosti.

Sarah tvrdi da Ronaldo nije čak ni ponudio zamjenu razbijenog telefona i tvrdi da su ona i njezin 14-godišnji sin meta bolesnih trolova koji ih pokušavaju okriviti za incident.

Jacob, navijač Evertona koji idolizira napadača Uniteda, ostao je s modricama i natečenom rukom nakon tog incidenta, a Sarah je to dokumentirala fotografijama njegove ruke.

Sarah planira pokrenuti pravni postupak protiv portugalskog igrača, koji je prošli tjedan primio i opomenu zbog napada i mogućeg kaznenog djela.

Ispričala je kako ju je dan nakon incidenta nazvao čovjek po imenu Sergio koji je tvrdio da je Ronaldov PR i ponudio joj da se nađe s igračem. Ona je to odbila, a tvrdi da joj je Sergio poručio: “Znate li tko je Ronaldo?”

“Rekao sam mu: ‘Naravno da znam, ali odgovor je – ne. Poklopila sam, tresla se i plakala. Osjećao sam se zastrašeno. Kako se usuđuje?”

Sarah je rekla da je isti čovjek nazvao dva dana kasnije i rekao da bi Ronaldo želio osobno razgovarati s njom. Igrač je nazvao, ali ga je opisala kao “najarogantnijeg čovjeka s kojim sam ikada razgovarala”.

“Telefon je ponovno zazvonio: ‘Zdravo, ovdje Cristiano Ronaldo.”

“Pitao me želim li sići i upoznati njegovu obitelj. Rekao je: “Nisam loš otac”. Rekla sam mu: “Nikad nisam rekla da si loš tata.”

On je odgovorio: “Imao sam teško djetinjstvo, izgubio sam tatu.”

Odgovorila sam mu: “Mnogi imaju tužnu priču.”

Nikad nije nazvao Jacoba njegovim imenom, uvijek je rekao “dječak”. “Znam da dječak ima problema”, rekao je Ronaldo, a ja sam mu odgovorila: “On nema problema, on ima invaliditet, ti si taj s problemom.”

Uzvratio mi je: “Žao mi je, ali nisam učinio ništa tako loše.” Rekao je da nije nikoga udario nogom, ili ubio.”

“To je zapalilo vatru u meni, srce mi je lupalo i rekla sam mu: “Znači, udario si mog sina po ruci i napravio modrice, ali nisi ozlijedio nikoga?”

“Rekao je da ne želi to u medijima ili tisku i na sudu. Rekao je da ima dobar pravni tim, da će pobijediti i borit će se sa mnom do kraja. Rekao je da zna igrati s medijima.”

Sarah je ispričala kako je Ronaldo rekao da će joj poslati svoj osobni broj koji je i stigao u poruci od Sergia.

Dodala je: “On me natjerao da se preispitujem, kao da smo učinili nešto loše. Bila sam u bujici suza. Osjećala sam se zastrašeno i bijesno jer je dobio moj broj. Apsolutno sam zgrožena što se izvukao s ovim. Nije čak ni zamijenio razbijeni telefon mog sina. U međuvremenu su trolovi od mog života napravili pakao. Mnogi navijači Manchester Uniteda rekli su da je moj sin vjerojatno ukrao telefon. Bilo je odvratno. Moj dječak ima zlatno srce. Bojim se izaći iz kuće, uvijek gledam preko ramena. Nas su napravili kriminalcima, a Ronalda prikazali kao nevinu žrtvu.”

Objašnjavajući zašto planira pokrenuti pravni postupak protiv Ronalda i kluba, Sarah je dodala: “Želim vidjeti pravdu jer je nije bilo. Želim da odgovara za ono što je učinio. Jedini način da dođemo do pravde je da se nastavimo boriti.”

Sarah vjeruje da je Manchester United igraču dao njezin broj. Rekla je: “Prijavila sam to policiji, ali čini se da nisu ništa poduzeli u vezi s tim.”

Jacob, koji također pati od dispraksije koja utječe na njegovu ravnotežu, optužen je da je psovao dok je Ronaldo prilazio navijačima, što Sarah negira.

“Iza njega su bili dječaci koji su psovali, ali ne i Jacob i policija je to potvrdila. Jacob je odabrao utakmicu protiv Uniteda zbog toga što je idolizirao Ronalda.”

Sarah je na kraju dodala: “Zbog svog autizma Jacob o tome govori svaki dan.”

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.