Makarska Amfora lako do šeste pobjede protiv mladog sastava šibenskog ‘Dražena Petrovića‘

Stanku u ligaškom kolu Amfora je iskoristila za odigrati odgođenu utakmica sa Šibenčanima. I lako su Makarani izašli s mladim sastavom “Dražena Petrovića”. Dominirali su od početka do kraja, skoro svi igrači su se upisali u strijelce, za konačnih 90:73. Sada je Amfora na omjeru 6-6 kojim je učvrstil…

Главная страница » Makarska Amfora lako do šeste pobjede protiv mladog sastava šibenskog ‘Dražena Petrovića‘

Stanku u ligaškom kolu Amfora je iskoristila za odigrati odgođenu utakmica sa Šibenčanima. I lako su Makarani izašli s mladim sastavom “Dražena Petrovića”. Dominirali su od početka do kraja, skoro svi igrači su se upisali u strijelce, za konačnih 90:73.

Sada je Amfora na omjeru 6-6 kojim je učvrstila mjesto u sredini tablice. Makaranima slijedi gostovanje u Sukošanu i realno je očekivati, odu li u kompletnom sastavu, da izbore i sedmu pobjedu. Na rasporedu će biti i jedan od tri međusobna derbija (Diadora-Solin) koji će očito odlučivati o novom prvaku.

Sastav Amfore: Jukić 9, Marcelić 19, Saračević, Hajduk 11, Vučko 6, Bokšić 22, Bartulović 15, Andrijašević 2, Vidaković, Filipetti, Bušelić 2. Trener: Tonći Srzić.

Poredak: Diadora i Mislav 10-2, Solin 9-3, DOŠK 8-4, Amfora 6-6, Cetina 5-7, Dražen Petrović 5-7, Sukošan 3-9,Trogir i ŠK Dubrovnik 2-10.

Iduće kolo: Cetina – Mislav, Sukošan – Amfora, Diadora – Solin, Dražen Petrović – ŠK Dubrovnik, DOŠK – Trogir.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.