Mama i sin opet su u miru: Luka Dončić je ipak popustio i povukao tužbu protiv majke, evo zbog čega su se sporili

Luka Dončić je povukao tužbu protiv vlastite majke Mirjam Poterbin. Podsjetimo, ponajbolji svjetski košarkaš je u rujnu prošle godine podnio zahtjev uredu za patente SAD-a. U njemu je zatražio da se poništi registracija njegovog zaštitnog znaka „Luka Dončić 7”. Naime, isto je u vlasništvu njegove ma…

Главная страница » Mama i sin opet su u miru: Luka Dončić je ipak popustio i povukao tužbu protiv majke, evo zbog čega su se sporili

Luka Dončić je povukao tužbu protiv vlastite majke Mirjam Poterbin. Podsjetimo, ponajbolji svjetski košarkaš je u rujnu prošle godine podnio zahtjev uredu za patente SAD-a. U njemu je zatražio da se poništi registracija njegovog zaštitnog znaka „Luka Dončić 7”. Naime, isto je u vlasništvu njegove majke.

Brend je pokrenut prije četiri godine kada je Dončić stigao u NBA ligu. Tada je svojoj majci dao suglasnost da ga ona predstavlja. U međuvremenu se predomislio, te sam želi upravljati svojim brendom. Htio je tako registrirati novi pod imenom „Luka Dončić”. No, zahtjev mu je odbijen jer već postoji onaj s njegovim imenom i brojem.

Mama Mirjam je kazala kako iza tužbe ne stoji Luka, već ljudi koji ga žele iskoristiti. Tražila je od sina da se zahtjev odbaci. On je to na početku odbio, a sada se, evo, predomislio. Opet je sve u redu u familiji Dončić.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.