Marco Verratti opljačkan u Ronaldovoj kući na Ibizi: milijuni eura otišli u vjetar

Veznjak PSG-a Marco Verratti, koji provodi odmor na Ibizi u kući bivšeg brazilskog napadača Ronalda, u ponedjeljak je opljačkan, a procjenjuje se da su lopovi odnijeli robe u vrijednosti tri milijuna eura. Lopovi su uzeli “značajnu količinu nakita i novca”, izjavili su izvori bliski slučaju, ne daju…

Главная страница » Marco Verratti opljačkan u Ronaldovoj kući na Ibizi: milijuni eura otišli u vjetar

Veznjak PSG-a Marco Verratti, koji provodi odmor na Ibizi u kući bivšeg brazilskog napadača Ronalda, u ponedjeljak je opljačkan, a procjenjuje se da su lopovi odnijeli robe u vrijednosti tri milijuna eura.

Lopovi su uzeli “značajnu količinu nakita i novca”, izjavili su izvori bliski slučaju, ne dajući više detalja. Španjolska policija otvorila je istragu o slučaju nakon prijave podnesene u ponedjeljak ujutro.

Lokalne novine “Diario de Ibiza” procjenjuju vrijednost provale na oko tri milijuna eura, navodeći da Marco Verratti i ljudi u njegovoj pratnji nisu bili u kući u trenutku krađe.

Ova nova pljačka nogometaša dogodila se nekoliko dana nakon što je opljačkan španjolski napadač Leipziga Dani Olmo. Španjolskog reprezentativca opljačkale su na ulici u Valenciji dvije osobe koje su mu ukrale vrhunski sat, piše španjolski tisak.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.