Mario Pašalić nije mogao u Ženevu na veliko finale svog Hajduka, ali zato je zabio prekrasan volej za Atalantu

Nakon što je prije dva kola protiv Bologne napustio teren u 23. minuti nakon ozljede, a onda zbog iste izbivao u prošlom protiv Fiorentine, Mario Pašalić vratio se u akciju već ovog ponedjeljka u 31. kolu protiv Rome u utakmici koja je u tijeku. Upravo je hrvatski reprezentativac Atalanti donio pred…

Главная страница » Mario Pašalić nije mogao u Ženevu na veliko finale svog Hajduka, ali zato je zabio prekrasan volej za Atalantu

Nakon što je prije dva kola protiv Bologne napustio teren u 23. minuti nakon ozljede, a onda zbog iste izbivao u prošlom protiv Fiorentine, Mario Pašalić vratio se u akciju već ovog ponedjeljka u 31. kolu protiv Rome u utakmici koja je u tijeku. Upravo je hrvatski reprezentativac Atalanti donio prednost pogotkom iz voleja u 39. minuti za 1:0. Ispratio je ubačaj Zapate i zabio uz lijevu stativu.

Inače, ovo je njegov treći pogodak u Serie A ove sezone, a sakupio je i dvije asistencije. Član je kluba iz Bergama još od 2018. godine, a ugovor ga veže do ljeta 2025.

Nogometaši Atalante pobijedili su na svom terenu Romu s 3-1 u utakmici 31. kola talijanske Serie A, a gol za Atalantu je postigao Mario Pašalić. 

Pašalić je u 39. minuti predivnim volejem postigao prvi gol na utakmici, a Rafael Toloi (74) i Teun Koopmeners (84) su dovršili posao za Atalantu. Pogodak za Romu postigao je Lorenzo Pellegrini u 83. minuti.

Pašalić je igrao do 82. minute.

Atalanta je sedma na tablici sa 52 boda, a Roma je peta sa 56 bodova.

pogledajte video ovdje 

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.