Mayweatheru 30 milijuna dolara za devet minuta posla, za revanš s Conorom više od 100

NIJE mu bez razloga nadimak Money.

Главная страница » Mayweatheru 30 milijuna dolara za devet minuta posla, za revanš s Conorom više od 100

FLOYD MAYWEATHER sljedeći vikend vraća se u ring u Tokiju, a protivnik će mu 25. rujna biti Japanac Mikuru Asakura, Rizinov MMA borac s 10 godina iskustva. No ovo će mu biti prvi boksački meč, i to protiv boksača koji je profesionalnu karijeru završio s okruglih 50 pobjeda bez ijednog poraza.

Meč je dogovoren na tri runde, a 45-godišnjem Mayweatheru će za maksimalno devet minuta posla pripasti između 20 i 30 milijuna dolara, plus udio od PPV-a. Mayweather je u karijeri od boksa zaradio više od milijardu dolara pa novac koji će dobiti u Japanu djeluje kao sitniš, ali vjerojatno najlakše zarađeni “sitniš” u karijeri.

“Za Mayweathera moraš početi s barem 100 milijuna”

Mayweather, koji s pravom nosi nadimak Money, inače se bori za puno veće iznose pa je u sličnoj, ali globalno puno atraktivnijoj borbi protiv UFC superzvijezde Conora McGregora zaradio stotine milijuna dolara. U tom je tonu najavio da pregovara o revanšu s irskim MMA borcem u 2023. godini.

“Želim se ovog vikenda zabaviti protiv Asakure, onda imam još jednu ekshibiciju u Dubaiju u studenom, a u 2023. borbu s McGregorom”, ekskluzivno za Daily Mail otkrio je Money svoje planove. “Ne znamo još hoće li biti ekshibicija ili prava borba. Ja bih radije da bude ekshibicija”, dodao je.

Mayweather je predložio da se borba održi na stadionu NFL momčadi Las Vegas Raidersa, a o potencijalnoj zaradi od meča za TMZ je rekao: “Već smo razgovarali o svoti koju ću dobiti i bit će devet znamenki. Za Floyda Mayweathera moraš početi s barem 100 milijuna.”

Mayweather zarađivao na ekshibicijama, McGregor nizao poraze u UFC-u

Borba protiv McGregora 2017. Moneyu je bila posljednja u profesionalnoj karijeri, a dobio ju je tehničkim nokautom u 10. od 12 rundi. Nakon toga boksao je u nekoliko ekshibicija, među kojima je najzvučnija bila protiv Logana Paula, youtubera i brata u boksu uspješnijeg Jakea.

McGregor se, pak, nakon toga vratio u UFC, ali je izgubio tri od posljednje četiri borbe, a još se nije vratio nakon što je u srpnju prošle godine slomio nogu protiv Dustina Poiriera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.