Mediji tvrde jedno, menadžer drugo: dosta je komplicirana situacija oko stopera Rangersa Nikole Katića

Stasitom stoperu Nikoli Katiću ostala je još jedna godina ugovora s Glasgow Rangersima. Prošlu je odradio posudbu u Hajduku i bio je jako dobar. No nakon isteka posudbe Hajduk nije ispitivao mogućnost oko otkupa ugovora, navodno se odšteta kretala oko 1,5 milijun eura. Stooga se Nikola vratio u Rang…

Главная страница » Mediji tvrde jedno, menadžer drugo: dosta je komplicirana situacija oko stopera Rangersa Nikole Katića

Stasitom stoperu Nikoli Katiću ostala je još jedna godina ugovora s Glasgow Rangersima. Prošlu je odradio posudbu u Hajduku i bio je jako dobar. No nakon isteka posudbe Hajduk nije ispitivao mogućnost oko otkupa ugovora, navodno se odšteta kretala oko 1,5 milijun eura. Stooga se Nikola vratio u Rangerse sa željom da se nametne novom treneru Giovanniju van Bronckhorstu.

Prije dva dana u medijima se pojavila vijest da Rangersi namjeravaju sporazumno raskinuti ugovore s četvoricom igrača Nikolom Katićem, Jackom Simpsonom, Stephenom Kellyjem i Glennom Middletonom koji se ne nalaze u planovima trenera van Bronckhorsta.

– Mi nemamo takvu informaciju, Nikola ostaje u Glasgowu. Ima ugovor još godinu dana i nema nikakve potrebe napuštati klub. Osim toga koliko je meni poznato u klub nije stigla nikakva kvalitetna ponuda koja bi nas navela na razmišljanje o odlasku – kazao je Škotima Katićev menadžer Mladen Kliškinić.

Katić je prije ozljede, pod vodstvom Stevena Gerrarda igrao fantastično i bio je član početne postave. Svojim igrama stekao je i naklonost navijača Rangersa koji su dočekali s odobravanjem njegov povratak na Ibrox sa posudbe u Hajduku.

Situacija je trenutna nezahvalna jer Giovanni van Bronckhorst kao  startni stoperski par „vidi“ Johna Souttara i Bena Daviesa, u pričuvi su Connor Goldson i Jamesa Sands, a nakon ozljede vraća se i Fil Helander. Može li Nikola Katić ponovno odigrati kvalitetno kao kada je stekao kultni status kod navijača Rangersa i pokazati da je kvaliteta za škotskog viceprvaka.

Prate li cijelu ovu priču i na Poljudu, jesu li spremni uskočiti u pregovore i Katića vratiti, tim više što se traži igrač takvog profila?

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.