Messi napravio ključan korak za povratak u Barcelonu

LIONEL MESSI je pod ugovorom s PSG-om do kraja ove sezone.

Главная страница » Messi napravio ključan korak za povratak u Barcelonu

NAPRAVLJEN je ključan korak u povratku Lionela Messija u Barcelonu. Otac i agent argentinske zvijezde našao se s predsjednikom katalonskog kluba Joanom Laportom i započeti su pregovori o povratku Barcine ikone u klub, pišu mediji. Messi je pod ugovorom s PSG-om tek do kraja aktualne sezone, a iako ima mogućnost produljenja suradnje za dodatnu godinu, u ovom trenutku ne čini se izglednim da će se na ostanak u Parizu i odlučiti.

Unatoč tome što je u 34 utakmice postigao 19 i asistirao za 18 golova i tome što je po prosječnoj ocjeni (8.25) najbolji igrač francuskog prvenstva ispred Kyliana Mbappea (7.69), Messi ne uživa podršku navijača kluba. Oni mu zvižde i svojim ga gestama tjeraju na odlazak. Upravo suprotno rade Barcelonini. Iako ga nema u klubu, oni skandiraju njegovo ime, a o mogućem povratku govorile su i zvijezde katalonskog kluba i sam predsjednik Laporta.

Barcelona mora riješiti tešku financijsku situaciju da bi mogla ponuditi Messiju zadovoljavajuće financijske uvjete za povratak u klub.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.