Mesut Ozil nastavlja karijeru u Istanbul Basaksehiru: potpisao je ugovor na godinu dana s opcijom produljenja

Mesut Ozil, 33-godišnji nekadašnji njemački nogometni reprezentativac, vrlo brzo je pronašao novi klub nakon što su ga odbacili u njegovom dosadašnjem klubu, Fenerbahceu. Naime, krajem ožujka ove godine izbačen je iz prve momčadi Fenerbahcea, a novi trener tog kluba, Portugalac Jorge Jesus, je takođ…

Главная страница » Mesut Ozil nastavlja karijeru u Istanbul Basaksehiru: potpisao je ugovor na godinu dana s opcijom produljenja

Mesut Ozil, 33-godišnji nekadašnji njemački nogometni reprezentativac, vrlo brzo je pronašao novi klub nakon što su ga odbacili u njegovom dosadašnjem klubu, Fenerbahceu.

Naime, krajem ožujka ove godine izbačen je iz prve momčadi Fenerbahcea, a novi trener tog kluba, Portugalac Jorge Jesus, je također naglasio da ne računa na njemačkog veznjaka u budućnosti.

Klub i Ozil su tako potpisali sporazumni raskid ugovora, a vrlo brzo je Nijemac pozirao s novim dresom. Dogovoren je njegov dolazak u Istanbul Basaksehir s kojim je potpisao ugovor na jednu godinu, uz mogućnost produljenja na još jednu.

Ozil je u Fenerbahce stigao u siječnju 2021. godine, a s njemačkom reprezentacijom je osvojio naslov svjetskog prvaka 2014., te treće mjesto 2010. godine.

Novi klub njemačkog nogometaša prošle je sezone u turskom prvenstvu osvojio četvrto mjesto.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.