Mislilo se da je u bolnici, ali bivši igrač Chelseaja ipak nije pronađen: ‘Bol je sve veća‘

Šokantne vijesti stižu iz Turske, Christian Atsu ipak nije pronađen. Vijest da su ga našli objavili su brojni mediji, a to je potvrdio i igračev klub Hatayspor. Međutim, izgleda da je to bila netočna informacija te da je ganski nogometaš i bivši igrač Chelseaja i Newcastlea i dalje pod ruševinama. ‘…

Главная страница » Mislilo se da je u bolnici, ali bivši igrač Chelseaja ipak nije pronađen: ‘Bol je sve veća‘

Šokantne vijesti stižu iz Turske, Christian Atsu ipak nije pronađen. Vijest da su ga našli objavili su brojni mediji, a to je potvrdio i igračev klub Hatayspor. Međutim, izgleda da je to bila netočna informacija te da je ganski nogometaš i bivši igrač Chelseaja i Newcastlea i dalje pod ruševinama. 

‘‘Molim vas, nemojte pisati da je preživio, a da niste sigurni da je preživio. Ljudi imaju obitelji, pate i bol je sve veća. Nemamo informacije o Atsuu ni o Taneru Savutu. Ja ću vam osobno javiti čim nešto doznamo”, rekao je trener turskog kluba Volkan Demirel.

Potpredsjednik Hatayspora Mustafa Özat također je rekao: ‘‘Dobio sam informaciju da je Christian Atsu izvučen iz ruševina. Međutim, do sada primljene informacije govore da su Atsu i Taner Savut i dalje ispod ruševina.‘‘ 

Gubrey Kahveci, klupski doktor tvrdi da o Atsuu nemaju nikakve vijesti. 

“Vidjeli smo novosti da je prebačen u bolnicu. Otišli smo tamo, ali njega nema. Trenutno moramo prihvatiti da sportski direktor Taner Savut i Christian Atsu još nisu pronađeni”. 

Konačno, i njegov menadžer Nana Sechere objavio je da ne znaju gdje se Atsu nalazi. 

“Bila je vijest da je Christian jučer pronađen živ, ali još nismo u mogućnosti potvrditi gdje se nalazi. Kao što možete zamisliti, ovo ostaje užasna situacija za Atsuovu obitelj”. 

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.