Mlad, obrazovan i poliglot: između brojnih ponuđenih imena ruski velikan izabrao je sina Bake Sliškovića

Mladi stručnjak Vladimir Slišković, sin proslavljenog asa Blaža Bake Sliškovića, postao je asistent novom treneru Spartaka iz Moskve, Španjolcu Guillermu Abascalu. Slišković mlađi već neko vrijeme živi u Sankt Peterburgu, te je izvrstan poznavatelj ruskog nogometa i lige, a trenersku nadarenost imao…

Главная страница » Mlad, obrazovan i poliglot: između brojnih ponuđenih imena ruski velikan izabrao je sina Bake Sliškovića

Mladi stručnjak Vladimir Slišković, sin proslavljenog asa Blaža Bake Sliškovića, postao je asistent novom treneru Spartaka iz Moskve, Španjolcu Guillermu Abascalu.

Slišković mlađi već neko vrijeme živi u Sankt Peterburgu, te je izvrstan poznavatelj ruskog nogometa i lige, a trenersku nadarenost imao je od koga naslijediti, kako od oca Blaža, tako i od djeda Vlade, čije ime i nosi, prenose Sportske novosti.

Kako god, Vladimir junior je dosta uložio u svoju trenersku naobrazbu, učio je i obilazio razne klubove i trenere od imena i prezimena kako bi usvojio ono najbolje od njih, a prethodno je radio u Kini, Saudijskoj Arabiji, u Nogometnom savezu BiH, kao i u omladinskoj školi Zrinjskog.

Stoga, ne čudi da je Spartak iz dugog popisa ponuđenih trenera izabrao upravo njega, pravog poliglota, koji uz materinji jezik govori i ruski, francuski, engleski i talijanski!

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.