Mladi hrvatski reprezentativac pojačava Šibenku: na Baldekin stigao 19-godišnji Zagrebčanin, može pokriti sve pozicije

Mladi hrvatski reprezentativac devetnaestogodišnji Luka Skorić iz Zagreba iduće dvije sezone nosit će dres Šibenke, objavilio je klub s Baledina na svojim službenim stranicama. – Jako mi je drago da sam potpisao ugovor s ovako velikim klubom u gradu koji živi za košarku. Radujem se igrati na punom B…

Главная страница » Mladi hrvatski reprezentativac pojačava Šibenku: na Baldekin stigao 19-godišnji Zagrebčanin, može pokriti sve pozicije

Mladi hrvatski reprezentativac devetnaestogodišnji Luka Skorić iz Zagreba iduće dvije sezone nosit će dres Šibenke, objavilio je klub s Baledina na svojim službenim stranicama.

– Jako mi je drago da sam potpisao ugovor s ovako velikim klubom u gradu koji živi za košarku. Radujem se igrati na punom Baldekinu i nadam se da ćemo postići odlične rezultate u narednim sezonama. Šibenka je klub sa puno mladih i ambicioznih igrača i zato mislim da ću se savršeno uklopiti – kazao je Skorić.

– Luka Skorić je prototip jednog modernog igrača i na svoju visinu od 203 centimetra je igrač koji može pokriti i unutarnje i vanjske pozicije i obrambeno i napadački. Pratio sam ga kroz njegove igre u prvoj ligi i kroz juniorske utakmice u svojoj konkurenciji kada je ekipu Medveščaka doveo do Final foura gdje se vidjelo da on u toj najvećoj konkurenciji kroz juniorsko natjecanje pokazuje iznimnu kvalitetu. Dokazao je to i u prvoj Ligi igranjem u seniorskoj konkurenciji kao mladi reprezentativac – istaknuo je trener Šibenke Damir Milačić o novom igraču u svojoj svlačionici.

Kako kaže, Skorića je veći broj klubova želioi angažirati, međutim on je izabrao Šibenku.

– Mi smo ga doveli ovdje na par dana i htio sam da osjeti, kao jedan dečko iz Zagreba, puls Šibenika koji diše košarkaški i da može živjeti u gradu u kojem je košarka sport broj jedan. Jako sam sretan što je od svih tih klubova koji su ga zvali izabrao Šibenku što je prepoznao kvalitetu rada i mogućnost svog napretka. Jako je dobar momak i ovim putem mu želim dobrodošlicu i dobre igre u dresu Šibenke – zaključio je Milačić.

Podsjetimo, u odnosu na lanjsku momčad, ugovori su istekli Thomasu, Sionovecu, Arslanagiću i Kujundžiću. Svi ostali igrači su još pod ugovorom.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.