Mladi reprezentativac zabio se skupocjenim automobilom u kafić, ludovao je po cesti usred noći

Nogometaš Udinesea i U21 reprezentativac Italije Destiny Udogie ostavio je pustoš iza sebe. Dvadesetogodišnjak inače pod ugovorom s Tottenhamom je svojim Mercedesom usred noći završio na terasi kafića u Udinama, pokupio stolove i stolice prije nego što se skupocjenim automobilom zabio u izlog lokala…

Главная страница » Mladi reprezentativac zabio se skupocjenim automobilom u kafić, ludovao je po cesti usred noći

Nogometaš Udinesea i U21 reprezentativac Italije Destiny Udogie ostavio je pustoš iza sebe. Dvadesetogodišnjak inače pod ugovorom s Tottenhamom je svojim Mercedesom usred noći završio na terasi kafića u Udinama, pokupio stolove i stolice prije nego što se skupocjenim automobilom zabio u izlog lokala, pišu Sportske novosti.

Što je uzrok nezgode u kojoj srećom nitko nije stradao još se utvrđuje, a policija zasad nije priopćila je li mladi nogometaš bio i pod utjecajem alkohola. U talijanskom klubu, međutim, očito već nešto i znaju o uzrocima nezgode jer neće čekati službeni završetak istrage već su najavili sankcije svome nogometašu. Doduše, nisu precizirali kakva će kazna biti.

Udogie je prošlo ljeto prodan Tottenhamu za 18 milijuna eura, no londonski klub ostavio ga je na posudbi u Udineseu do kraja sezone. U aktualnoj sezoni zabilježio je 25 nastupa u Serie A uz učinak od po tri pogotka i asistencije.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.