Modrić emotivnom porukom ispratio Balea u mirovinu

GARETH BALE se umirovio.

Главная страница » Modrić emotivnom porukom ispratio Balea u mirovinu

GARETH BALE je u ponedjeljak na društvenim mrežama objavio poruku kojom je potvrdio da se oprašta od nogometa. U karijeri je osvojio pet trofeja Lige prvaka i tri španjolska prvenstva. Proslavio se igrajući za Tottenham, iz kojeg je 2013. godine prešao u Real Madrid za tada rekordnih 100 milijuna eura.

Za Real Madrid ubilježio je 258 nastupa i zabio 106 golova uz 67 asistencija, a u njega je stigao nakon 72 gola i 58 asistencija kroz 237 utakmica za Tottenham. U oba kluba igrao je s Lukom Modrićem, a na lijepe trenutke koje su dijelili godinama podsjetio je hrvatski kapetan isprativši na Instagramu Balea u mirovinu.

Isprepletene karijere

“Suigrač s kojim sam podijelio najviše sezona. Kakva karijera, moj prijatelju! Bilo je sjajno igrati s tobom za Real Madrid i Tottenham. Uživaj u mirovini”, poručio je Modrić uz objavu nekoliko fotografija sebe i Balea.

Modrić je stigao u Tottenham 2008., godinu dana nakon Balea. U Real je otišao 2012., a sljedeće godine ondje mu se priključio Velšanin. U Madridu je ostao do kraja prošle sezone.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.