Modrić zahvalan na ovacijama: Ovakva ljubav navijača je nešto najbolje. Sretnik sam

LUKA MODRIĆ dobio je gromoglasne ovacije za nastup u El Clasicu.

Главная страница » Modrić zahvalan na ovacijama: Ovakva ljubav navijača je nešto najbolje. Sretnik sam

HRVATSKI reprezentativac Luka Modrić odigrao je odličnu utakmicu u Realovoj 3:1 pobjedi nad Barcelonom u El Clasicu odigranom na Santiago Bernabeuu. Modrić je na terenu proveo 78 minuta, a kada je napuštao igru, dobio je gromoglasne ovacije cijelog stadiona.

“Sretni smo zbog pobjede, jako smo zadovoljni načinom na koji smo odigrali utakmicu. Želimo i zahvaliti navijačima na sjajnoj atmosferi koju su danas napravili. Ovacije meni? Takva ljubav navijača je najbolja stvar koja se može dogoditi igraču. Pravi sam sretnik”, prokomentirao je Modrić nakon utakmice.

“Znali smo da će biti trenutaka u utakmici u kojima ćemo se morati mučiti jer su oni odlični s loptom o nogama. Tu smo se morali čvrsto braniti, a prema naprijed smo bili odlični. Sjajna utakmica”, dodao je.

Nahvalio suigrače

Modrić je neke suigrače pohvalio i pojedinačno, počevši od Karima Benzeme, za kojeg se očekuje da će sutra dobiti Zlatnu loptu. “Svi znamo što će se dogoditi i što želimo. Karim to zaslužuje”, izjavio je Modrić.

Osvrnuo se i na dugogodišnjeg partnera u veznom redu: “Toni Kroos odigrao je sjajnu utakmicu, bio je čudesan i savršen. Što reći o njemu? Znam za što je sposoban. Rekao sam mu da je drugi gol njegov. Ono dodavanje Viniju je bilu spektakularno.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.