Mogu li ‘žuti’ pobijediti Zadrane i peti put za redom?

Porazom od Cibone na Gripama Split je izgubio korak s Cibonom i Zadrom. No, danas na Gripama imaju priliku vratiti se u vrh. Na rasporedu je dalmatinski derbi sa Zadranima. Četiri pobjede vezao je Split protiv Zadra. Jasno je, stoga, da je Zadranima “puna kapa” i da žele pobjedu. Split, s druge stra…

Главная страница » Mogu li ‘žuti’ pobijediti Zadrane i peti put za redom?

Porazom od Cibone na Gripama Split je izgubio korak s Cibonom i Zadrom. No, danas na Gripama imaju priliku vratiti se u vrh. Na rasporedu je dalmatinski derbi sa Zadranima. Četiri pobjede vezao je Split protiv Zadra. Jasno je, stoga, da je Zadranima “puna kapa” i da žele pobjedu. Split, s druge strane, želi prekid niza od tri poraza. Prilika je već danas na Gripama… –

Protiv Cibone smo vidjeli naznake dobre igre, pogotovo u obrambenom dijelu. Na tom tragu želimo nastaviti. Zadar je u jako dobroj formi i sigurno će ciljati na prekid naše dominacije u zadnje vrijeme – govorio je u najavi susreta trener Žutih Srđan Subotić.

Na Gripe će sigurno doći i pripadnici Tornada što, uz domaće, garantira sjajnu atmosferu.

– Stanje u momčadi je dobro, bit ćemo spremni za utakmicu. Uvijek na Gripama imamo veliku podršku. Lakše nam je igrati kada svi pušemo u isto jedro. Pozivam sve da opet dođu. Bit će to pravi dalmatinski derbi. U Zadru su svjesni da im Žuti u posljednje vrijeme zadaju glavobolje. Zna to i trener Danijel Jusup.

– Oni će pred svojim navijačima sigurno biti motivirani kako bi se vratili u pobjednički trak. Tri puta su nas pobijedili na Višnjiku, svaki put u neizvjesnoj utakmici, što govori da moramo biti koncentrirani, vidjeti u kojim smo stvarima griješili. Nastojat ćemo nametnuti svoj ritam, iz kojega ćemo, nadam se, doći u šansu za povoljan rezultat.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.