Morant opet u akciji, nakon mahanja pištoljem snimljen je u sobi prepunoj novca sa striptizetom u tangama u krilu

NBA zvijezda Ja Morant uvalio se u nove probleme nakon što su u javnost izašle fotografije na kojima mu striptizeta pleše u krilu. Te fotografije ponovno su ga iz nekošarkaških razloga gurnule u fokus medija nakon snimki u kojima je mahao pištoljem. Morant je navodno snimljen na istom mjestu u Denve…

Главная страница » Morant opet u akciji, nakon mahanja pištoljem snimljen je u sobi prepunoj novca sa striptizetom u tangama u krilu

NBA zvijezda Ja Morant uvalio se u nove probleme nakon što su u javnost izašle fotografije na kojima mu striptizeta pleše u krilu. Te fotografije ponovno su ga iz nekošarkaških razloga gurnule u fokus medija nakon snimki u kojima je mahao pištoljem.

Morant je navodno snimljen na istom mjestu u Denveru gdje je u dva dana ukupno potrošio 50 tisuća dolara na napojnice i dva dana kasnije pokazivao pištolj. Snimke za koje se navodi da datiraju od 2. ožujka prikazuju ga sa djevojkom u tangama u krilu u VIP sobi jednog noćnog kluba te novčanicama razbacanim uokolo po cijeloj prostoriji.

– Cijela soba je bila i doslovno puna novca koji je bio na hrpi, trebalo ga je baš kupiti grabljama – svjedočio je jedan član kluba u kojem je odvijala zabava, a cijelu priču prenosi ugledni The New York Post.

Morant je lani potpisao novi ugovor s Memphis Griezzliesima na pet godina težak čak 231 milijun dolara. Navodno 50 tisuća dolara koliko je prema izjavama insajdera novinarima ‘Posta‘ izdvojio u dvije noći 2. i 4. ožujka na napojnice neće ga stoga baš držati budnim.

Momčad Memphisa je stigla u Denver poslije pobjede nad Houstonom, a Morant se zaželio provoda. Za to su prve večeri angažirane čak četiri plesačice.

Deborah Dunafon, većinski vlasnica kluba nahvalila je Moranta u odnosu na neke kolege sportaše.

– Imali smo nepoštene i odvratne igrače Nuggetsa i Broncosa koji su bacali djevojke u sobe. On nije bio takav.

Međutim, problem je mahanje pištoljem koje je dogodilo dva dana kasnije, kada je ponovno stigao nakon susreta s Denverom i koje je sve šokiralo. Objavio je to na Instragram Liveu i zbog toga sebi zakomplicirao život.

Zbog toga se ispričao javnosti i klubu koji ga je suspendirao na dvije, pa potom i na još četiri utakmice. Ukoliko se dokaže da je Morant nosio oružje za vrijeme službenog boravka u klubu odnosno putovanja s momčadi prijeti mu velika kazna NBA lige.

A 23-godišnji dvostruki All Star igrač je već pod optužbom za fizički napad ljetos tijekom igranja košarke na 17-godišnjaka, kada je također navodno nosio oružje. Morant se branio da ga je dotični pogodio loptom u glavu. Ujedno je i pod optužbom da je također u ljeto prošle godine prijetio zaštitaru u trgovačkom centru u Memphisu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.