Može li Jug napraviti novi podvig: ‘Vrlo težak je posao pred nama‘

Bez Franka Lazića (gripa) Jug je stigao u Budimpeštu kod Ferencvarosa, kojeg predvode dva bivša jugova stranca, Rus Daniil Merkulov i Grk Stylianos Argyropoulos, te pola mađarske reprezentacije na čelu (i dalje) s Denesom Vargom. Hrvatski prvak je ugodno iznenadio prošle srijede kad je uzeo bod kod…

Главная страница » Može li Jug napraviti novi podvig: ‘Vrlo težak je posao pred nama‘

Bez Franka Lazića (gripa) Jug je stigao u Budimpeštu kod Ferencvarosa, kojeg predvode dva bivša jugova stranca, Rus Daniil Merkulov i Grk Stylianos Argyropoulos, te pola mađarske reprezentacije na čelu (i dalje) s Denesom Vargom.

Hrvatski prvak je ugodno iznenadio prošle srijede kad je uzeo bod kod usred Beograda kod aktualnog prvaka Srbije i doprvaka Europe, Novog Beograda (čak je imao napad za pobjedu). Može li napraviti novi podvig?

– Ferencvaros je posljednjih nekoliko sezona odlična momčad, koja ima širinu, koja ima na klupi reprezentativce. To je momčad koja je u TOP 5, gornji dom europske Lige prvaka i kao takva je i ove godine kandidat za naslov prvaka. Vrlo težak je posao pred nama, ali se nadam kako možemo prije svega nastaviti s dobrim igrama – istaknuo je trener Vjeko Kobešćak.

Jugaši su na startu europske Liuge prvaka doživjeli težak poraz kod kuće od AN Brescie, a nakon toga su u uzeli dva domaća trofeja (Super kup i Kup, oba puta sigurnim pobjedama protiv splitskoig Jadrana), pobijedili Marseille u Gružu u 2. kolu europske Lige prvaka, te potom uzeli bod kod Novog Beograda. 

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.