Mučne scene u Ligi prvaka: mlada uzdanica Liverpoola ostao nepomično ležati na travnjaku

Još jedna nemila scena s nogometnih travnjaka… Ben Doak glavni je lik zabrinjavajućeg prizora u utakmici UEFA Lige prvaka mladih između Liverpoola i Sportinga u četvrtini finala. Naime, 17-godišnjak je izvukao deblji kraj iz zračnog duela na samom početku utakmice. Igrač Sportinga ostao je na noga…

Главная страница » Mučne scene u Ligi prvaka: mlada uzdanica Liverpoola ostao nepomično ležati na travnjaku

Još jedna nemila scena s nogometnih travnjaka… Ben Doak glavni je lik zabrinjavajućeg prizora u utakmici UEFA Lige prvaka mladih između Liverpoola i Sportinga u četvrtini finala.

Naime, 17-godišnjak je izvukao deblji kraj iz zračnog duela na samom početku utakmice. Igrač Sportinga ostao je na nogama, a Doak je počeo “teturati”, a zatim i pao na travnjak. Glavni sudac odmah je pokazao znak medicinarima mladih Redsa, a sanacija je trajala preko dvije minute.

Srećom, Doak je uspio stati na noge, ali nije bilo šanse da nastavi igrati, stoga je Ranel Young zauzeo njegovu poziciju. Redsi su u konačnici izgubili 0:1, a jedini pogodak postigao je Rodrigo Ribeiro, prenose Sportske novosti.

Inače, Doak je jedan od najcjenjenijih mladih igrača Liverpoola i upisao je pet nastupa za prvu momčad pod vodstvom Jurgena Kloppa. U Redse je stigao iz Celtica prošle godine, a prognozira mu se svjetla budućnost. Sa 17 godina konkurirao je za angažman u reprezentaciji Škotske, no izbornik Steve Clarke ipak ga je izostavio, stoga trenutno igra u U-21 momčadi.

Još nema novosti o tome u kakvom je Doak trenutno stanju.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.