Na pomolu pomirba hrvatskog trenera i srpskog kapetana: Lukić se ispričao Juriću nakon skandaloznog poteza

Veznjak i kapetan Torina Saša Lukić ispričao se treneru Ivanu Juriću i suigračima nakon što je na skandalozan način odbio putovati na utakmicu prvog kola talijanskog prvenstva protiv Monze. Torino je i bez odličnog Srbina pobijedio 2:1, pišu Sportske novosti. Kako javlja novinar Gianluca Di Marzio,…

Главная страница » Na pomolu pomirba hrvatskog trenera i srpskog kapetana: Lukić se ispričao Juriću nakon skandaloznog poteza

Veznjak i kapetan Torina Saša Lukić ispričao se treneru Ivanu Juriću i suigračima nakon što je na skandalozan način odbio putovati na utakmicu prvog kola talijanskog prvenstva protiv Monze. Torino je i bez odličnog Srbina pobijedio 2:1, pišu Sportske novosti.

Kako javlja novinar Gianluca Di Marzio, 26-godišnji Srbin se ispričao zbog ponašanja na treningu. Zna se da je bio ljut zbog toga što ga klub nije želio pustiti u Romu. Međutim, Lukić se ne samo ispričao već je spreman razgovarati s upravom kluba o produženju ugovora.

Vidjet ćemo što će reći Ivan Jurić, koji je poznat kao vrlo temperamentan trener.

“Lukić je reagirao poprilično senzacionalistički. Moramo shvatiti zašto dečko koji je ovdje šest godina i jako je bitan dio momčadi reagira na takav način. Ovo je stvarno ozbiljna situacija i ja sam jako ogorčen. On je kapetan i ne znam zašto je napravio tako ružan potez? Znam ga, on je ovdje šest godina i nikada nije ni podigao glas ili napravio bilo što slično. Ja sam po tom pitanju izvan svih odluka. Klub će donositi odluke. Ovo je sada stvar isključivo između Saše i kluba”, poručio je Jurić, što sugerira da je vjerojatno spreman oprostiti igraču ružan potez.

Lukić je prošle sezone upisao 35 nastupa u Serie A, zabio je 5 golova i upisao 4 asistencije. I bio je među glavnim igračima Torina.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.