Najbolji hrvatski MMA borac uskoro otkriva gdje će nastaviti karijeru

VEĆINA fanova se nada da je riječ o UFC-u.

Главная страница » Najbolji hrvatski MMA borac uskoro otkriva gdje će nastaviti karijeru

POSLJEDNJIH mjeseci u domaćim i svjetskim medijima špekulira se oko nastavka karijere Roberta Soldića, koji je zadnjih 5 godina proveo u najboljoj europskoj MMA organizaciji KSW-u. Svim nagađanjima će doći kraj na press konferenciji, na kojoj će Soldić sa svojim timom otkriti koju je opciju odabrao i gdje će se boriti u narednim godinama.

RoboCop je već nekoliko godina na meti svih najvećih borilačkih organizacija na svijetu te ga se smatra najtraženijom robom u svijetu MMA-a zbog njegovih rezultata i nevjerojatne karijere. Press konferencija će se održati u utorak, 2. kolovoza, s početkom u 14 sati u hotelu Esplanade u Zagrebu.

Na konferenciji će sudjelovati Roberto Soldić, njegov menadžerski tim (UFD Management), braća Ivan i Tomislav Dijaković te poseban gost iznenađenja, čiji će dolazak u Hrvatsku odjeknuti medijskim prostorom, navode organizatori.

Inače, u javnost je prije nekoliko mjeseci procurila vijest da je Soldić dogovorio ekskluzivan ugovor s UFC-om, u kojem već ima garancije za borbu za titulu. U međuvremenu je Soldić koketirao i s velikom konkurencijom ONE FC-om.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.