Najčudniji svjetski nogometni prvak: pretukli su ga, mlatio je i on druge, a otkaz je dobio u bolnici sav u modricama

Kada netko s 25 godina postane prvak svijeta za očekivati je da napravi dodatni iskorak u karijeri, međutim ovom nekad sjajnom nogometašu dogodilo se sve suprotno. Kevin Grosskreutz je bio član Njemačke koja se 2014. godine popela na krov svijeta. Grosskreutz je tada bio član Borussije Dortmund, a n…

Главная страница » Najčudniji svjetski nogometni prvak: pretukli su ga, mlatio je i on druge, a otkaz je dobio u bolnici sav u modricama

Kada netko s 25 godina postane prvak svijeta za očekivati je da napravi dodatni iskorak u karijeri, međutim ovom nekad sjajnom nogometašu dogodilo se sve suprotno.  Kevin Grosskreutz je bio član  Njemačke koja se 2014. godine popela na krov svijeta.

Grosskreutz je tada bio član Borussije Dortmund, a nakon što je njegova momčad u svibnju 2014. godine izgubio od Bayerna u finalu DFB kupa uhvaćen je kako mokri u predvorju hotela potpuno pijan. Nekoliko tjedana kasnije Grosskreutz bio je u Koelnu kada je kupovao kebab i jedan od domaćih navijača ga je provocirao te ga je njemački reprezentativac napao i gađao ga hranom.

Ipak, bez obzira na kritike upućene Joachimu Loewu i Oliveru Bierhoffu otputovao je u Brazil gdje je postao prvak svijeta, poslije čega počinju ozbiljni problemi i potpuni kraj obećavajućoj karijeri.

Novi skandal napravio je 2015. godine kada je u kompleksu Borussije Dortmund udario nogom u trbuh jednu ženu. S nesretnom ženom se prvo posvađala njegova majka jer je navodno flertala s igračevim ocem, pa je sin bio taj koji je stvari uzeo u svoje ruke.

Kad je bio član Stuttgata sudjelovao je u jednoj tučnjavi u kafiću poslije čega mu je uručen otkaz. Bilo je to u ožujku 2017. godine i to kada je bio u bolnici sav u modricama. Karijeru je pokušao oživjeti u niželigašu Uerdingenu, ali i tu je na jednom susretu dobio žestoke batine kada ga je napalo desetak osoba. Karijeru je konačno završio u siječnju 2021. godine.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.