“Najjači čovjek na svijetu” debitirao u ringu. Pogledajte kakve je batine dobio

DEBI neće pamtiti po dobrom.

Главная страница » “Najjači čovjek na svijetu” debitirao u ringu. Pogledajte kakve je batine dobio

JEDAN od najpoznatijih snagatora na svijetu, Sajad Gharibi poznat pod nadimkom Iranski Hulk, konačno je debitirao u ringu. Protivnik mu je u boksačkom meču bio Djumanov Almat Bakitovič, poznat kao Kazački gorila. U meču koji je samo pravilima podsjećao na sport, Gorila je odnio uvjerljivu pobjedu.

Oba borca su se borila u potkošuljama, vjerojatno kako ne bi pokazali koliko su nespremni došli. Hulku ni to nije pomoglo da sakrije svoje fizičko stanje, pa je već nakon minute borbe pozvao timeout. Nakon toga se zaletio na svojeg suparnika, koji se tehnički pokazao ipak nešto boljim.

Gorila je ušao u žestoku seriju udaraca, Hulk mu je bespomoćno okrenuo leđa i nije se više mogao braniti te je sudac opravdano prekinuo borbu i proglasio Kazahstanca pobjednikom zahvaljujući tehničkom nokautu. 

Hulk je već ranije za sebe izjavio da je najjači čovjek na svijetu i da će u ringu obraniti čast svoje nacije. Nakon ovakve predstave fanovi ga sprdaju na društvenim mrežama i govore kako mu mišići služe isključivo za pokazivanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.