Najluđa priča prijelaznog roka: pozdravio se s Tudorom i krenuo put Engleske, onda je dobio drugu ponudu i okrenuo automobil, a na kraju se pokunjen vratio u Marseille

Jeste li čuli za Bambu Dienga prije posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka Ako ne pratite francuski ligu, ili ako ne navijate za Marseille, za to ne postoji velika vjerojatnost, pišu Sportske novosti. Međutim, taj se 22-godišnji napadač pobrinuo da za njega dozna cijeli svijet. Rasplet njegove l…

Главная страница » Najluđa priča prijelaznog roka: pozdravio se s Tudorom i krenuo put Engleske, onda je dobio drugu ponudu i okrenuo automobil, a na kraju se pokunjen vratio u Marseille

Jeste li čuli za Bambu Dienga prije posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka? Ako ne pratite francuski ligu, ili ako ne navijate za Marseille, za to ne postoji velika vjerojatnost, pišu Sportske novosti.

Međutim, taj se 22-godišnji napadač pobrinuo da za njega dozna cijeli svijet. Rasplet njegove lude priče zadnjeg dana Mercata nije mu, doduše, išao u prilog, ali su zato brojni svjetski mediji prenijeli njegove (ne)zgode od četvrtka.

Bamba je u prošloj sezoni postigao osam pogodaka za Marseille, ali nije imao status člana udarne postave. Ništa se nije promijenilo ni dolaskom hrvatskog trenera Igora Tudora koji ima druge ideje, pa je Senegalac odlučio potražiti sreću na nekoj drugoj adresi.

Njegovi su agenti sve dogovorili s Leeds Unitedom, te je Bamba krenuo prema zračnoj luci kako bi odletio u Englesku i dovršio transfer u najjaču ligu svijeta.

Ipak, dok se on vozio na aerodrom, dobio je bolju ponudu, i to od francuskog prvoligaša Nice. Leedsu je poslao odbijenicu, okrenuo automobil u drugom pravcu i krenuo prema Nici, koja je udaljena oko dva sata vožnje od Marseillea.

Očekivalo se da će liječnički pregled biti tek formalnost, ali nije ga prošao te je Nica odustala od transfera. Tako je Bamba u jednom danu ostao bez dva potencijalna transfera, te mu je preostalo vratiti se u Marseille te se u nastavku sezone pokušati nametnuti Tudoru.

Moglo bi za njega biti prilike, jer će Marseille igrati i skupinu Lige prvaka…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.