Najveća imena iz judo svijeta na Olimpijskom trening-kampu u Poreču

NAJVEĆA imena iz judo svijeta i ovog lipnja se pripremaju na Olimpijskom trening-kampu u Poreču.

Главная страница » Najveća imena iz judo svijeta na Olimpijskom trening-kampu u Poreču

NAJVEĆA imena iz judo svijeta i ovog lipnja se pripremaju na Olimpijskom trening-kampu u Poreču. Osim njih, na pozornicu Europskog prvenstva izlaze kadeti, koji će od 23. do 26. lipnja u Poreču tražiti najbolje među sobom.

39 Hrvata na seniorskom kampu

Ove godine dva velika trening-kampa, onaj seniorski, Olimpijski trening-kamp, te trening-kamp za kadete, okupila su više od 600 sudionika.

Među 400-tinjak sudionika seniorskog trening-kampa je i 39 hrvatskih imena:

“Upravo je onako kako treba biti, zahtjevno, svi rade na visokoj razini i tako najviše napredujemo. Lijepo je čuti druge kako uživaju kod nas i koliko su zadovoljni organizacijom”, kaže Barbara Matić, jedna od nositeljica crvenog backnumbera, oznake aktualnih svjetskih prvaka, koji su u Poreču. 

“S užitkom ugošćujemo kolege i prijatelje iz cijelog svijeta u Istri. Također, domaćinstvo Europskog prvenstva za kadete omogućava i svim zainteresiranima da vide kakav judo rade najbolji u Europi.

Za to vrijeme naši borci imaju priliku u svojoj državi raditi s najboljima na svijetu i lijepo je vidjeti da to koriste”, rekao je izbornik muških reprezentacija Hrvatske Dean Ilić.

“Judo je više od sporta”

Za titulu najboljih u Europi kadeti će se boriti u dvorani Intersport od 23. do 26. lipnja. Svečano otvorenje prvenstva je na rasporedu u petak, 24. lipnja, u 16 sati, kada će naglasak biti na pokazivanju zašto je judo više od sporta, priopćili su iz judo saveza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.