Najveći promašaj Reala: Ne razgovaram s Ancelottijem

POD UGOVOROM je s Realom do kraja sljedeće sezone.

Главная страница » Najveći promašaj Reala: Ne razgovaram s Ancelottijem

EDEN HAZARD svojim je igrama za Chelsea stekao je status jednog od najboljih nogometaša svijeta, a 2019. godine u rekordno visokom transferu za Real Madrid preselio u Španjolsku. Očekivanja od njega bila su velika, no madridski klub nije dobio ono što je od njega tražio. Situacija s njim je trenutačno takva da on i trener Carlo Ancelotti uopće ne razgovaraju.

Gleda li se samo ova sezona, Hazard je nastupio tek sedam puta za Real i odigrao samo 296 minuta. Ancelotti ga u Ligi prvaka uopće ne koristi, a u španjolskom prvenstvu posljednji ga je put s klupe podigao još u rujnu prošle godine. Otkako je u klubu, zbog niza ozljeda koje su mu unazadile karijeru i zamisli trenera momčadi, skupio je tek 73 nastupa uz sedam golova i 11 asistencija u njima.

Hazard: Želim ostati i igrati

Unatoč situaciji u kojoj se nalazi, Hazard ne namjerava napustiti klub pa tako ističe: “Želim ostati, to sam uvijek govorio. Nadam se da ću igrati i pokazati da to još uvijek mogu. Normalno je da ljudi sumnjaju, shvaćam to.”

Otkrio je i kakav odnos ima s trenerom.

“Između Ancelottija i mene postoji poštovanje i uvijek će postojati. Čovjeka kao što je Ancelotti morati poštivati zbog svega onog što je napravio u karijeri i onoga što predstavlja u nogometu. Ali neću reći da razgovaramo, to ne bi bilo točno”, rekao je. 

Hazard je pod ugovorom s Realom do kraja sljedeće sezone.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.