Nakon nepune četiri godine Edo Blažević više nije direktor ‘žutih‘: ‘Svaka pobjeda donosila je najveću moguću radost‘

Nakon nepune četiri godine, Edo Blažević više nije direktor KK Split. Kako je objavio klub s Gripa, ugovor je raskinut sporazumno. – Rad na Gripama ostat će mi u sjećanju kao jedan od najljepših životnih detalja, velika je stvar biti na čelu najvećeg hrvatskog kluba. Ponosan sam na sve što sam zajed…

Главная страница » Nakon nepune četiri godine Edo Blažević više nije direktor ‘žutih‘: ‘Svaka pobjeda donosila je najveću moguću radost‘

Nakon nepune četiri godine, Edo Blažević više nije direktor KK Split. Kako je objavio klub s Gripa, ugovor je raskinut sporazumno.

– Rad na Gripama ostat će mi u sjećanju kao jedan od najljepših životnih detalja, velika je stvar biti na čelu najvećeg hrvatskog kluba. Ponosan sam na sve što sam zajedno sa suradnicima napravio u ove četiri godine. Bilo je lijepih i teških trenutaka, raznih odluka, ali svaka pobjeda donosila je najveću moguću radost – kazao je Blažević.

Novi direktor kluba bit će predstavljen danas u 12 sati na konferenciji za medije. Druga je to promjena u Žutima u istom danu nakon što su raskinuli ugovor s Nikolom Đogom koji je i dalje ozlijeđen. No, ugovor za sljedeću sezonu već je dogovoren kada se Đogo oporavi i ispune se postavljeni uvjeti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.