Nakon trećeg poraza u nizu i potopa kod Liverpoola na Anfieldu: Bournemouth otpustio trenera Scotta Parkera

Engleski premierligaš Bournemouth otpustio je u utorak trenera Scotta Parkera, tri dana nakon teškog poraza 0-9 od Liverpoola, a to je bio treći poraz u nizu. Klub je objavio da potraga za novim trenerom počinje odmah, a da će momčad privremeno voditi Gary O‘Neil član stožera prve momčadi. Vlasnik k…

Главная страница » Nakon trećeg poraza u nizu i potopa kod Liverpoola na Anfieldu: Bournemouth otpustio trenera Scotta Parkera

Engleski premierligaš Bournemouth otpustio je u utorak trenera Scotta Parkera, tri dana nakon teškog poraza 0-9 od Liverpoola, a to je bio treći poraz u nizu. 

Klub je objavio da potraga za novim trenerom počinje odmah, a da će momčad privremeno voditi Gary O‘Neil član stožera prve momčadi.

Vlasnik kluba Maxim Demin je u priopćenju istaknuo da bi klub napredovao da svi moraju biti usklađeni u strategiji kako voditi klub na održiv način. Njegov komentar reakcija je na Parkerovu izjavu nakon utakmice s Liverpoolom u kojoj je kazao da nije iznenađen rezultatom i da su potrebna igračka pojačanja.

Bournemouth je u prvom kolu dobio Aston Villu, a onda je doživio tri poraza i to protiv klubova “velike šestorke”, Manchester Cityja, Arsenala i Liverpoola.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.