Napoli juri prema naslovu prvaka Italije, cijeli grad je u euforiji, ali njihovi ultrasi protiv Milana neće navijati?

Ultrasi Napolija objavili su priopćenje u kojem najavljuju da će momčad protiv Milan u nedjelju navečer na stadionu “Maradona” dočekati tišina. Najžešći navijači Napolija na taj će način prosvjedovati protiv povećanja cijena ulaznica i ograničenja zbog sigurnosnih razloga. Napolitanci su na putu da…

Главная страница » Napoli juri prema naslovu prvaka Italije, cijeli grad je u euforiji, ali njihovi ultrasi protiv Milana neće navijati?

Ultrasi Napolija objavili su priopćenje u kojem najavljuju da će momčad protiv Milan u nedjelju navečer na stadionu “Maradona” dočekati tišina. Najžešći navijači Napolija na taj će način prosvjedovati protiv povećanja cijena ulaznica i ograničenja zbog sigurnosnih razloga.

Napolitanci su na putu da osvoje svoj treći naslov u Serie A u povijesti i cijeli grad je zahvatila euforija, ali ako je vjerovati priopćenju ultrasa, na stadionu neće biti zastava i organiziranog navijanja. No, zato će se ranije sastati na “Piazzale Tecchio” kako bi rekreirali atmosferu koje navodno neće biti na stadionu.

“Manje Ultrasa i više obitelji na stadionu. Koje obitelji? S obzirom na cijene, samo oni bogati”, stoji u objavi.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.