‘Narančasti‘ se pojačali na poziciji playa: ‘Želio bih opravdati svoju ulogu u ekipi i da napredujem kao igrač‘

Srđan Brocić novi je igrač Šibenke, pravi posao što se dovođenja pojačanja tiče čelnike Narančastih tek očekuje Nakon mladog reprezentativca Luke Skorića, Šibenka je u svoje redove dovela još jednog igrača. Riječ je o 23-godišnjem Srđanu Brociću, 183 centimetra visokom braniču rođenom u Vukovara. Br…

Главная страница » ‘Narančasti‘ se pojačali na poziciji playa: ‘Želio bih opravdati svoju ulogu u ekipi i da napredujem kao igrač‘

Srđan Brocić novi je igrač Šibenke, pravi posao što se dovođenja pojačanja tiče čelnike Narančastih tek očekuje

Nakon mladog reprezentativca Luke Skorića, Šibenka je u svoje redove dovela još jednog igrača. Riječ je o 23-godišnjem Srđanu Brociću, 183 centimetra visokom braniču rođenom u Vukovara. Brocić bi na Baldekinu trebao imati ulogu ‘back up’ playmakera:

– Bit će mi čast igrati na Baldekinu i nositi dres Šibenke s obzirom da znam koliko ljudi prate košarku i koliko ih bude na tribinama. Došao sam u Šibenku na poziv trenera Milačića s kojim sam surađivao dvije godine u Sinju i do dogovora je došlo jako brzo i bez puno razmišljanja. U novoj sezoni želio bih opravdati svoju ulogu u ekipi i da napredujem kao igrač kroz sezonu. A što se tiče ekipe, poznajem Brunu Rebića s kojim sam igrao u Sinju. Želio bih da svaku utakmicu imamo jako veliku želju za pobjedom i jedva čekam da krenemo sa radom– kazao je Brocić.

Evo što je o novom igraču rekao Damir Milačič, trener Šibenke:

– Brocić je igrač koji se jako lako prilagođava na sredinu u koju dolazi. Omiljen je u svakoj svlačionici i kod publike. Besprijekoran je borac koji nikad ne kalkulira. Jako ga dobro poznajem i siguran sam da će osvojiti srca navijača Šibenke- poručio je Milačić.

Brocić je košarkaški put započeo je u Borovu, koji je napustio nakon što je klub odustao od natjecanja u Prvoj muškoj ligi. Jednu polusezonu odradio je i u talijanskom Molsetu, a igrao je u Alkaru iz Sinja, te Zaboku.

No, za Šibenku tek sada počinje pravi posao što se tiče dovođenja pojačanja. Naime, iz kluba su ranije najavili kako žele angažirati jednog američkog braniča i jednog centra koji bi trebali biti igrači za prvu petorku:

– Tu ne smijemo pogriješiti- jasan je Ante Nakić, predsjednik kluba.

Naime, na Baldekinu ne žele ponoviti grešku iz prošle sezone kada su se prekasno ekipirali i spas tražili kroz Ligu za ostanak. Ove sezone ambicije Šibenke su nešto veće, imperativ je Liga za prvaka. Budući da su otišli Amerikanac Thomas, Srbin Sinovec, Hrvat Solomun i BiH internacionalac Arslanagić taj zadatak neće biti nimalo lako ostvariti ako se ne pogodi s tom dvojicom novih igrača.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.